LOVE DEFINITION


Definition of love
  1. 1a (1) :  strong affection for another arising out of kinship or personal ties maternal love for a child(2) :  attraction based on sexual desire :  affection and tenderness felt by lovers After all these years, they are still very much in love. (3) :  affection based on admiration, benevolence, or common interests love for his old schoolmatesb :  an assurance of affection give her mylove
  2. 2:  warm attachment, enthusiasm, or devotion love of the sea
  3. 3a :  the object of attachment, devotion, or admiration baseball was his first loveb (1) :  a beloved person :  darling —often used as a term of endearment (2)British —used as an informal term of address
  4. 4a :  unselfish loyal and benevolent (see benevolent 1a) concern for the good of another: such as (1) :  the fatherly concern of God for humankind (2) :  brotherly concern for othersb :  a person's adoration of God
  5. 5:  a god (such as Cupid or Eros) or personification of love
  6. 6:  an amorous episode :  love affair
  7. 7:  the sexual embrace :  copulation
  8. 8:  a score of zero (as in tennis)
  9. 9capitalized, Christian Science :  god

at love

  1. :  holding one's opponent scoreless in tennis

in love

  1. :  inspired by affection
P/S:// Ni orang putih dok kata haha.. Kalau ikut aku la kan aku suka kau suka nak tunggu apa! Haha
Suke ati korang la nak maksudkan cinta tu apa.. 😂😂😂

Post a Comment

DISCLAIMER

Ini adalah blog peribadi saya.Segala apa yang yang saya share atau post adalah dari pendapat saya sendiri.Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati..kecuali jika saya ada sebut nama tersebut. Segala copypaste/printscreen tidak dibenarkan kecuali mendapat keizinan dari saya. Saya akan mengambil tindakan undang2 sekiranya hak saya di cabuli. Pendapat saya tidak semestinya kekal.
Terima Kasih.
Penulis Irismyra